Po nehode pri Boroch skončil Patrik s tehotnou manželkou v nemocnici, druhý vodič ušiel. Vodič teraz hľadá vinníka


Foto: Po nehode pri Boroch skončil Patrik s tehotnou manželkou v nemocnici, druhý vodič ušiel. Vodič teraz hľadá vinníka Foto: FB Patrik Macko / HAKA

Účastníkmi nepríjemnej dopravnej nehody sa ešte v piatok 12. apríla stali pán Patrik s manželkou. Na bratislavskom obchvate pri Boroch v smere od Sitiny sa im osudným stalo to, že vodič druhého auta pri návrate z odbočovacieho do hlavného pruhu nevyhodil smerové svetlo.

“Boli sme v pravom jazdnom pruhu, keď sa jedno vozidlo z kolóny odbočovacieho pruhu na kruháč zrazu rozhodlo preradiť naspäť, bez smerovky, bolo to pár metrov, bohužiaľ v snahe zabrániť stretu vozidiel a vrazenia do kolóny sa manželka snažila vyrovnať auto, ale nepodarilo sa to, stočilo nás do zvodidiel,” opisuje pán Patrik nehodu v príspevku na facebooku.

Problém nastal v momente, keď sa druhý účastník nehody rozhodol z miesta odísť. Pán Patrik s manželkou si nezapamätali model, ani značku jeho vozidla. Auto však malo mať sivú, alebo šedú farbu a pravdepodobne išlo o hatchback. Nehoda sa nezaobišla bez následkov, pán Patrik s manželkou skončili v nemocnici.

“Prosím, nájde sa niekto s kamerou, kto bol v danom úseku a má danú nehodu na zázname? Alebo videl a pamätá si dané vozidlo?” Apeluje pán Patrik. Na facebooku tiež dodal, že jeho manželka je tehotná a veria preto, že nehoda nebude mať vplyv na ich bábätko.










Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu