Pokračovanie prípadu vraždy v Rohožníku: Ženu prepustili z nemocnice, skončila v policajnej cele


Foto: Pokračovanie prípadu vraždy v Rohožníku: Ženu prepustili z nemocnice, skončila v policajnej cele Foto: unsplash.com

Prípad vraždy v Rohožníku má svoje pokračovania. Ženu prepustili z nemocnice, bola obvinená z vraždy. Informovala o tom TV Markíza.

„V uvedenej trestnej veci bolo vznesené obvinenie osobe ženského pohlavia. Žiadne ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť. Pokiaľ ide o otázky týkajúce sa maloletých detí, tieto patria do kompetencie Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny,“ povedala pre TV Markíza prokurátorka a hovorkyňa krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.


Žena bola hospitalizovaná v bratislavskej nemocnici. Podľa televízie mala mať na tele viaceré tržné rany a strážiť ju mali policajti. Aktuálne bola žena prepustená a skončila v policajnej cele. Do bytu v Rohožníku sa mali nasťahovať len nedávno. Podľa susedov išlo o doposiaľ bezproblémový pár. 

Pri vražde v Rohožníku bol dobodaný 47-ročný Milan, ktorý zraneniam na mieste podľahol. Zranené bolo aj maloleté dieťa a žena, ktorá bola obvinená. Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy a úmyselný prečin ublíženia na zdraví.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu