Zápasník Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora. Končí s ním pivo Corgoň


Foto: Zápasník Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora. Končí s ním pivo Corgoň Foto: FB Attila Vegh

Najskôr Renault, minulý týždeň bagety a teraz pivo. Aj tak sa dá zhrnúť posledné dianie okolo populárneho zápasníka Attilu Végha. Lavína zrušených spoluprác kvôli angažovanosti Attilu Végha pred druhým kolom prezidentských volieb, kedy počas moratória podporil Petra Pellegriniho, a po jeho vyjadreniach na adresu kritikov, sa na zápasníka sype ďalej. Najnovšie zverejnila správu o prerušení komerčných aktivít s Véghom značka piva Corgoň.

„Našim cieľom je šíriť zodpovednú, relevantnú, rešpektujúcu a apolitickú komerčnú komunikáciu. Všetky naše posolstvá sa riadia prísnym etickým kódexom, ktorého zásady vyžadujeme dodržiavať aj od našich obchodných partnerov. Z tohto dôvodu sme zastavili ďalšie komerčné aktivity s Attilom Véghom,“ odôvodnila svoj krok značka piva patriaca pod koncern Heineken.

Stanovisko okamžite vyvolalo množstvo, či už pozitívnych, alebo negatívnych komentárov. „Výborné. Lebo nemám rád pivo, ktoré promuje násilný a vulgárny jedinec, čo rád porušuje zákony o volebnom moratóriu, nepriznáva svoje vyjadrenia ako platenú reklamu a vyhráža sa násilím svojim kritikom,“ napísal pán Martin. Naopak, pán Zdeno má zrejme iný názor. „Škoda, chutilo mi vaše pivo,“ vyjadril sa pod statusom.

Ako prvá prerušila spoluprácu s Véghom automobilka Renault, neskôr sa pridal výrobca bagiet Pierre Baguette Original. Stalo sa tak potom, ako zápasník počas volebného moratória podporil pred druhým kolom prezidentských volieb Petra Pellegriniho, a po jeho vyjadreniach na adresu tých, ktorým sa tento krok nepáčil.


Pre CNN Prima News vtedy povedal: „Každý si môže natočiť svoj názor, to je jeho vec. Nemôže mi však hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že ťa Karlos dobije. Že ma nenávidí. Tak má nenáviď, tak môžeš mi oblízať vajcá a choď kam chceš! Takí ľudia má nezaujímajú...za mňa sú tí ľudia stratení a zdechliny, dobil by som ich všetkých, všetkých, ktorí sa do mňa púšťajú.“




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu