Naháňačka ako z filmu na Obchodnej. Pozrite si, ako mestská polícia dolapila výtržníka


Foto: Naháňačka ako z filmu na Obchodnej. Pozrite si, ako mestská polícia dolapila výtržníka Foto: FB Mestská polícia Bratislava

Scéna ako z policajného filmu sa v centre Bratislavy odohrala po bitke pred jedným z barov. Páchateľ z miesta činu utiekol a tak musela zasiahnuť hliadka mestskej polície - v tomto prípade zložená z policajta a policajtky.

Kým prvá hliadka ostala na mieste bitky a pomáhala ošetrovať muža zraneného po bitke, dvojica príslušníkov mestskej polície zbadala podozrivého na Obchodnej ulici, ktorá je známa tým, že na nej dochádza k násilným činom, bitkám a výtržnostiam. V momente, ako sa policajti mužovi prihovorili, sa však dal na útek. Celá naháňačka je zachytená na vídeu vrátane autentického zvukového záznamu. „Zaujímavosťou vo videu je napríklad moment, kedy si policajti počas behu zapínajú telové kamery. Tie máme v mestskej polícii nastavené tak, že nahrávajú kontinuálne a do záznamu vždy nahrajú aj dve minúty pred samotným zapnutím. Vďaka tomu môžeme vidieť, čo predchádzalo samotnej naháňačke na Obchodnej ulici,“ objasňuje mestská polícia na sociálnej sieti.

Policajti páchateľa napokon zadržali a na vrúbok si tak pripísali úspešnú nočnú akciu. Kým páchateľ aj podľa toho, že pred políciou dokázal utekať, bol po bitke v poriadku, druhý účastník incidentu také šťastie nemal. Jeho stav bol natoľko vážny, že ho záchranári previezli do nemocnice.







Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu