Zápas Slovanu so Spartakom Trnava označila polícia za rizikový. Čakajte dopravné obmedzenia


Foto: Zápas Slovanu so Spartakom Trnava označila polícia za rizikový. Čakajte dopravné obmedzenia Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V nedeľu 17. marca sa uskutoční o 17:30 hod. na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave futbalový zápas. Domáci ŠK Slovan Bratislava si zahrá proti súperovi z vedľajšieho kraja FC Spartak Trnava. Vzhľadom na to, že ide o rizikové športové podujatie, bratislavskí policajti pripravili niekoľko bezpečnostných opatrení. Informoval o tom facebookový účet Polícia SR - Bratislavský kraj.

V súvislosti s tým žiadajú všetkých účastníkov očakávaného zápasu, aby dodržiavali znenie zákona o organizovaní verejných športových podujatí. Návštevník má tak podľa paragrafu 16 daného zákona zakázané priniesť alebo používať pyrotechnický výrobok, kuklu, strelnú zbraň, chladnú zbraň alebo inú vec, ktorou môže ohroziť iných účastníkov.

Polícia zároveň upozorňuje na možný vznik dopravných obmedzení, ku ktorým môže dôjsť v blízkosti štadióna pred začiatkom alebo po skončení zápasu. Rizikovými sú najmä ulice T. Tegelhoffa, Bajkalská a Vajnorská. Tiež apelujú na obyvateľov, aby rešpektovali pokyny polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu