Hlavné mesto Bratislava ožije tradičnými Vianočnými trhmi, slávnostne ich otvoria už 24. novembra


Foto: Hlavné mesto Bratislava ožije tradičnými Vianočnými trhmi, slávnostne ich otvoria už 24. novembra

Vianočná atmosféra Bratislavu oficiálne naplní už 24. novembra o 17:00, kedy sa slávnostne rozvieti vianočný stromček na Hlavnom námestí. 

Vianočnej atmosfére nebude chýbať punč, varené vínko, spev, koledy, scénky a tance. Tohtoročný program je naozaj bohatý. Pri slávnostnom otvorení nebude chýbať poriadna zábava. Návštevníkov poteší akrobatická skpina Vertigo, Tanečná skupina Credance a hudobná skupina Banda. 

Program bude už tradične na Hlavnom, Františkánskom, Primaciálnom a Hviezdoslavovom námestí.  

Na Hlavnom námestí na vás budú počas trhov čakať napríklad Peter Lipa & Band, Iconito, Janais, KatArs (á capella, zoskupenie z Nitry), Folklórny súbor Bystrina, Folklórny súbor Devín, Close Harmony Friends, Katka Koščová, Martin Harich, Papyllon, viaceré Základné umelecké školy, tanečné i hudobné skupiny a mnohé zaujímavé akcie a projekty. 


Okrem iného bude v období od 1. do 22 decembra fungovať Kostolná ulica ako Ulička vianočných želaní pod imelom. Tešiť sa môžete aj na spevajúci blakón, teda balkón Primaciálneho paláca, z ktorého sa budú 11. decembra niesť hudobné tóny skupiny Fragile.

Bohatý program čaká aj na seniorov, deti, mladých. Okrem mesta majú program privané aj Divadlá a Nocľaháreň sv. Vincenta de Paul, Bratislavský hrad a viaceré mestské časti. 

Celý program Vianočných trhov nájdete TU.

Miesto: Bratislava
Dátum: 24.11.2017 - 17:00    22.12.2017 - 23:55



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu