VIDEO: Bratislavská polícia hľadá svedkov a dôkazy, ktoré by objasnili novoročný požiar v Ružinove


Foto: VIDEO: Bratislavská polícia hľadá svedkov a dôkazy, ktoré by objasnili novoročný požiar v Ružinove Foto: Snímka z videa - Facebook/ostredky.sk

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní požiaru na Kozmonautickej ulici v Bratislave. Viaceré policajné hliadky boli k vzniknutému ohňu v Ružinove privolané v pondelok 1. januára krátko po polnoci. Z doteraz nezistených príčin začala horieť strecha jedného obytného domu. 

Nekontrolovateľný oheň sa neskôr rozšíril aj na strechy vedľajších budov, čím ohrozil život a zdravie miestnych obyvateľov. Tí museli byť v nočných hodinách evakuovaní, kým sa hasičom nepodarilo požiar uhasiť. Podľa polície požiarom vznikla škoda 224 vlastníkom bytov v celkovej hodnote približne 150-tisíc eur. 

„V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia,“ napísalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.


Zároveň vyzýva všetkých, ktorí majú viac informácií, fotografií či kamerových snímok k tomuto prípadu, aby kontaktovali políciu prostredníctvom telefónneho čísla 158 alebo cez súkromnú správu na facebookovom profile krajského riaditeľstva.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu