Susedia v Rohožníku volali domovníka. Žena vybehla z bytu s krikom: Útočník, útočník


Foto: Susedia v Rohožníku volali domovníka. Žena vybehla z bytu s krikom: Útočník, útočník Foto: iStock.com

V Rohožníku došlo k mimoriadnej tragédii. Záchranári našli v bytovom dome štyri dobodané osoby, pričom 47-ročný muž bol bez známok života. Matka s dvomi maloletými deťmi bola transportovaná do nemocnice.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie RLP a RZP do bytového domu v okrese Malacky odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u muža,“ informovalo operačné stredisko.

Podľa informácií TV JOJ 39-ročná cudzinka s trvalým pobytom na Slovensku mala na tele viacero otvorených rán. Zranené boli aj maloleté osoby, ktoré zároveň utrpeli psychickú traumu. Najmladším účastníkom nešťastnej udalosti bol 3-ročný chlapec, ktorého transportovali do nemocnice s krvácaním do hlavy. Jeho 7-ročná sestra utrpela viaceré poranenia hlavy, vrátane zlomenej kľúčnej kosti.

Útoku mala predchádzať partnerská hádka. Jednou z verzií je, že muž mal zbiť maloleté dievčatko a manželku. Tá mala v sebaobrane zaútočiť. Vyšetrovatelia však pracujú aj s ďalšou verziou, že ako prvá mala zaútočiť žena. Zatiaľ ani jedna z nich nie je potvrdená a vyšetrovanie naďalej prebieha.


Po tom, čo susedia z bytu počuli krik, kontaktovali bytového dôverníka. Dvere mu však manželia neotvorili. V skorých ranných hodinách podľa výpovedí svedkov mala žena vybehnúť z bytu s krikom, že v byte sa nachádza útočník. Okolie bytu je aktuálne opáskované, pričom policajti začali trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a úmyselného prečinu ublíženia na zdraví.

„Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v jednom z bytov na Školskom námestí v obci Rohožník. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ povedala hovorkyňa krajskej polície Jana Šimunková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu