Rapera Rytmusa a jeho manželku okradli. Z domu v Malinove im zobrali šperky za 84-tisíc eur


Foto: Rapera Rytmusa a jeho manželku okradli. Z domu v Malinove im zobrali šperky za 84-tisíc eur Foto: snímka z videa - Instagram/jasmina_alagic

Podľa informácií od člena facebookovej skupiny HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov neznámy zlodej sa mal vlámať do domu v piatok 30. januára. Mal preskočil plot, následne si otvoriť dvere na terasu a vbehnúť do spálne, kde zobral zlaté hodinky značky Rolex v hodnote 30-tisíc eur a niekoľko zlatých šperkov.

Moderátorke Jasmine Alagič mal ukradnúť cennosti v hodnote viac ako 67-tisíc eur a raper Rytmus prišiel o veci v hodnote 17-tisíc eur. Tí, ktorí majú bližšie informácie ku krádeži z 30. decembra môžu kontaktovať políciu na linke 158, ktorá už vyšetruje tento prípad.

Ku krádeži sa spoločne vyjadrili manželia Vrbovskí, ktorí pripustili, že niektoré šperky nemali dostatočne zabezpečené. Videom tak chceli vyzvať aj svojich sledovateľov, aby nepodceňovali situáciu a boli v každej situácií ostražití. „Priatelia teraz mi ani tak nejde o materiálne veci, ako o to, že ak je tu niekto, kto mi pomôže s dolapením zlodeja, tak sa mu pekne odvďačím,“ napísal k videu Patrik Vrbovský.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu