VIDEO: Pezinčan Michal mal dieťaťu ponúkať peniaze za sex. Nemalo ísť o prvý prípad


Foto: VIDEO: Pezinčan Michal mal dieťaťu ponúkať peniaze za sex. Nemalo ísť o prvý prípad Foto: snímka z videa - Instagram/kristinakovesova

Po Pezinku sa má pohybovať muž s menom Michal, ktorý ponúka deťom peniaze za sex s ním. Na sociálnej sieti na to upozornila novinárka Kristína Kövešová z televízie Markíza, ktorá si s mužom písala pod falošným profilom 14-ročného dievčaťa.

V správach muž navrhol neplnoletému dievčaťu pohlavný styk za 100 eur. Tiež sa jej pochválil, že to robí pravidelne. Podľa jeho slov už predtým mal niečo s 13-ročným a 14-ročným dievčaťom. Novinárka pod profilom dievčiny sa dohodla s mužom na stretnutí v meste. Tam ho už konfrontovala aj s kamerou v ruke.



Videá zo stretnutia s pedofilom, ktoré Kövešová zverejnila na svojom instagramovom profile, si všimla jedna z obyvateliek Pezinka. „Tohto pána stretávam dosť často, keď mi chodí aj okolo domu. Mám deti a každá matka či rodič ma strach,“ napísala vo facebookovej skupine Pezinok vystrašená obyvateľka. Dodala, že takýchto „úchylákov“ nikto nechce v meste.

V súčasnosti sa podľa Kristíny Kövešovej hľadajú informácie o Michalovi. Pokiaľ muža poznáte alebo máte k jeho trestnej činnosti viac informácií, môžete ich oznámiť novinárke prostredníctvom je sociálnych sietí, ktorá ich následne posunie polícii.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu