Ako budú premávať autobusy v bratislavskom kraji počas veľkonočných prázdnin?


Foto: Ako budú premávať autobusy v bratislavskom kraji počas veľkonočných prázdnin? Foto: Facebook/Integrovaný dopravný systém v Bratislavskom kraji

Veľkonočné sviatky aj školské prázdniny, ktoré začínajú už vo štvrtok 28. marca ovplyvnia premávku verejnej dopravy v bratislavskom kraji. Od štvrtka až do utorka 2. apríla budú dopravcovia v IDS BK premávať nasledovne:

Štvrtok 28. 3. 2024

Linky MHD, ako aj regionálne autobusové linky budú chodiť podľa cestovných poriadkov platných pre „pracovný deň - školské prázdniny.“ Premávať budú spoje, ktoré sú v cestovných poriadkoch uvedené bez poznámky a spoje s inverznou poznámkou „11“. Naopak nebudú premávať spoje s poznámkou „10“. Vlaky budú chodiť bez obmedzenia.

Piatok 29. 3. 2024

Linky MHD, regionálne autobusové linky aj vlakové linky budú premávať v režime „voľný deň.“ Linka MHD 69 nebude v piatok fungovať.


Sobota 30. 3. 2024

Linky MHD, regionálne autobusové linky, ako aj aj vlakové linky budú jazdiť podľa režimu „voľný deň.“

Nedeľa 31. 3. 2024

Linky MHD, regionálne autobusové linky aj vlakové linky budú naďalej chodiť len v režime „voľný deň.“ Linky MHD 69 a 131 nebudú premávať.

Pondelok 1. 4. 2024

Linky MHD, regionálne autobusové linky aj vlakové linky búdú aj počas veľkonočného pondelka jazdiť v režime „voľný deň.“ Linka MHD 69 nebude premávať, vypravená bude linka 131.

Utorok 2. 4. 2024 - prázdniny

Linky MHD a regionálne autobusy budú premávať v režime „pracovný deň - školské prázdniny.“ Vlakové linky budú premávať bez obmedzenia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu