Slovenskú poštu čaká veľká odstávka, týkať sa bude aj prevádzok v Bratislavskom kraji


Foto: Slovenskú poštu čaká veľká odstávka, týkať sa bude aj prevádzok v Bratislavskom kraji Foto: Ministerstvo dopravy SR

Cez víkend, teda od 9. do 10. marca, bude odstavený informačný systém Slovenskej pošty. Spoločnosť v rámci modernizácie technickej infraštruktúry vykoná náročný technický zásah. Počas soboty a nedele si odstávka vyžiada nedostupnosť poštových služieb. 

„116 pôšt, ktoré bežne poskytujú služby aj počas víkendov, bude zatvorených a obmedzenú funkcionalitu bude mať mobilná aplikácia pošty a internetová stránka vrátane funkcie na sledovanie pohybu zásielok a ďalších on-line služieb,“ informuje Slovenská pošta.

Zásielky, ktoré budú do BalíkoBOXov uložené do 8. marca, bude možné vybrať aj počas spomínaného víkendu. Spoločnosť si nevyhnutný technický zásah naplánovala práve cez víkend, keď je 85 percent pobočkovej siete zatvorených a keď v súlade s poštovou licenciou a podmienkami zásielky nedoručuje. 

„Všetky služby, ktoré Slovenská pošta poskytuje, budú znovu dostupné od pondelka 11. marca,“ dodáva spoločnosť na internetovej stránke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu