FOTO: Polícia zadržala dílera drog z Malaciek, našli uňho metamfetamín a vysokú hotovosť


FOTO: Polícia zadržala dílera drog z Malaciek, našli uňho metamfetamín a vysokú hotovosť
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Malacky v utorok 20. februára vzniesol obvinenie voči 40-ročnému Ladislavovi C. za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Podľa získaných dôkazov mal Ladislav od januára 2023 opakovane zadovažovať omamné a psychotropné látky, ktoré za odplatu odovzdával na rôznych miestach v Trnavskom a Bratislavskom kraji. Obchodoval najmä v Malackách na čerpacích staniciach na Pezinskej ulici.

Policajti kriminálnej polície zadržali obvineného v pondelok 19. februára na spomínanej čerpacej stanici na Pezinskej ulici v Malackách. Na mieste prehľadali aj motorové vozidlo a zaistili vrecká s tlakovým uzáverom, plastové vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky a ďalšie so svetlobéžovou kryštalickou látkou.

Po expertíznom skúmaní bolo zistené, že ide o metamfetamín. Zdržaný Ladislav C. bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie a umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Ako uviedla bratislavská krajská polícia v prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu