VIDEO: Predával metamfetamín v okolí Pezinku, teraz mu hrozí 10 až 15 rokov väzenia


Foto: VIDEO: Predával metamfetamín v okolí Pezinku, teraz mu hrozí 10 až 15 rokov väzenia Foto: screenshot; Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti z odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave niekoľko mesiacov vyšetrovali drogovú trestnú činnosť, ku ktorej dochádzalo na viacerých miestach Bratislavského kraja. Počas stredy 14. februára zadržali podozrivého Denisa.

Podľa doterajších informácií Policajného zboru, ktoré uverejnil v príspevku na sociálnej sieti, sa mal 30-ročný Denis Z. z Pezinku dopustiť obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov. Tejto činnosti sa mal venovať od roku 2022.

Policajti v rámci vyšetrovania zabezpečili dostatok dôkazov voči obvinenému, na základe ktorých bol obmedzený na osobnej slobode. Po jeho zadržaní vykonali osobnú prehliadku, pri ktorej mužovi zaistili plastové vrecko a zatavenú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky.

Zaistené predmety zaslali kriminalistickému a expertíznemu ústavu Policajného zboru, ktorý na nich vykonal analýzu. Výsledky poukázali na to, že zaistené množstvo látky zodpovedá celkovo 31 bežným jednorazovým dávkam drogy metamfetamínu.


V prípade, že mu súd preukáže vinu, hrozí mu za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu