Tváril sa, že jej chce pomôcť, namiesto toho ju okradol. Muž v Starom Meste ochudobnil seniorku


Foto: Tváril sa, že jej chce pomôcť, namiesto toho ju okradol. Muž v Starom Meste ochudobnil seniorku

Obeťou krádeže sa stala seniorka, ktorú si v uplynulých dňoch vyhliadol na ulici Palisády v Starom Meste 41-ročný Slavomír B. Žene ponúkol pomoc, ale ona ju pri vstupe do budovy odmietla. Jej rozhodnutie Slavomíra neodradilo a odcudzil jej kabelku spolu s dokladmi, telefónom a ďalšími vecami. Z ukradnutej tašky vybral cenné veci a následne ju odhodil do smetného koša.

Policajná hliadka to oznámila synovi poškodenej, ktorému sa podarilo lokalizovať odcudzený telefón a získané údaje ihneď poskytol polícii. S lokalizáciou telefónu policajné hliadky našli zlodeja na Račianskej ulici. Policajti ho zadržali a previezli na policajné oddelenie k ďalším procesným úkonom.

„Na základe zabezpečených dôkazných prostriedkov bol 41-ročný Slavomír B. obvinený zo zločinu krádeže. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby, ktorému prokurátor a súd vyhovel,“ doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu