Vy čakáte na lekára a zlodej na vašu nepozornosť. Dajte pozor na svoje veci v bratislavských čakárňach


Foto: Vy čakáte na lekára a zlodej na vašu nepozornosť. Dajte pozor na svoje veci v bratislavských čakárňach Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia upozorňuje na zlodejov, ktorí sa v uplynulých dňoch častejšie objavili v lekárskych čakárňach v niekoľkých bratislavských okresoch. K dvom krádežiam došlo v priestoroch čakární nachádzajúcich sa v nemocniciach v prvom bratislavskom okrese.

V prvom prípade si k poškodenému prisadol neznámy muž, ktorý sa s ním začal rozprávať a následne využil príležitosť na to, aby seniorovi zobral z tašky mobilný telefón a peňaženku. Senior si to všimol a začal na neznámeho kričať, aby mu vrátil peňaženku. Páchateľ poslúchol a peňaženku mu vrátil. Senior až neskôr zistil, že mu chýba aj mobilný telefón.

Ďalšiemu poškodenému bola počas vyšetrenia z bundy odloženej v čakárni ukradnutá peňaženka. Spomenuté prípady už riešia policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I. Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú trestný čin rovnako spáchaný v čakárni. Zlodej mal v jednej z čakární v nemocnici na Antolskej ulici zobrať žene peňaženku, ktorú mala v kabelke položenej vedľa seba na stoličke.


O peňaženku počas čakania u lekára v nemocnici na Limbovej ulici v Bratislave prišla aj seniorka, vedľa ktorej si prisadol neznámy muž. Ten využil jej nepozornosť a z voľne položenej tašky odcudzil peňaženku. Prípadom sa už zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva  Policajného zboru v Bratislave III.

„V súvislosti s uvedenými prípadmi Vám odporúčame, aby ste si dávali pozor na svoje veci počas čakania pred ambulanciami lekárov,“ zdôraznila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu