Nicholsonová zverejnila Véghovu fotku s Bödörom. Neplačte Attilka, odkazuje mu europoslankyňa


Foto: Nicholsonová zverejnila Véghovu fotku s Bödörom. Neplačte Attilka, odkazuje mu europoslankyňa Foto: Facebook/Lucia Ď. Nicholsonová

Bývalá členka SaS a europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová zverejnila na sociálnom médiu fotografiu zápasníka Attilu Végha s podnikateľom Norbertom Bödörom, ktorého obvinili z prania špinavých peňazí.

„Na fotke ste aj s M. Mečárom spájaným s mafiou, ktorý spáchal viac ako 50 cestných deliktov, kým zabil mladú Luciu. A s policajtom Mihálikom, ktorý pre Bödöra v NAKA lustroval nepohodlných novinárov a politikov, ich deti a manželky. Nechutná fotka. Zverejnila som ju, keď zavraždili Jana Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Pamätáte, Attilka?“ píše Nicholsonová. 



Europoslankyňa ďalej vraví, že pri zápasníkovi viackrát „cúvla“, pretože ju v televízii rozosmieval a mal „rozkošný maďarský prízvuk“. V súvislosti s Attilovou zrušenou spoluprácou s Renaultom pre podporu Pellegriniho Nicholsonová tvrdí, že na podporu kandidáta mal právo. Ale tiež mu pripomína, že okrem práva mal aj zodpovednosť za divákov, ktorí sledujú MAA. 


„Tak teraz neplačte, Attilka.Vybrali ste si čáva, ktorý bol pri všetkých zlých veciach, ktoré Smer napáchal a ktoré spôsobili, že Slovensko zaostáva ešte aj za Rumunskom. Ste športovec a vybrali ste si čáva, ktorý nehrá fair-play. Preklamal sa až do prezidentského kresla. Ani vy nehráte úplne fair, Attilka,“ píše Nicholsonová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu