V garážach na Nových Nivách sa v noci konal nelegálny tuningový zraz. Policajti rozdali 18 pokút


Foto: V garážach na Nových Nivách sa v noci konal nelegálny tuningový zraz. Policajti rozdali 18 pokút Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislavskí policajti mali počas volebnej soboty veľa práce, keďže počas dňa dohliadali na verejný poriadok na viacerých miestach. Neboli to iba volebné komisie, keďže policajti viacerých útvarov zabezpečovali bezpečnosť aj na ďalších podujatiach.

Nelegálna akcia sa vo večerných hodinách odohrala v garáži obchodného centra na Mlynských nivách. Na mieste policajti zistili viacero nedostatkov. Udelili tam celkovo 18 blokových pokút, ktoré sa týkali rýchlej jazdy, nesprávneho spôsobu jazdy a zlého technického stavu vozidiel. Dopravní policajti zároveň odobrali 9 osvedčení o evidencii vozidla a zadržali 3 tabuľky s evidenčným číslom.

Policajti dohliadali aj na futbalový zápas medzi reprezentáciou Slovenska a Rakúska, ktorý sa uskutočnil na Národnom futbalovom štadióne, kde vznikli aj dopravné obmedzenia. Večer sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu stretli HC Slovan Bratislava a HC Košice


V súvislosti so športovými podujatiami museli policajti zasiahnuť a na osobnej slobode obmedzili tri osoby. Tie neuposlúchli výzvy policajtov. Ďalší traja odišli s blokovou pokutou, keďže sa dopustili protiprávneho konania.


Okrem volieb a športových podujatí sa vo večerných hodinách uskutočnil koncert kapiel No Name a Nocadeň v Gopass Aréne na Trnavskej ceste.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu