VIDEO: Hliadka prichytila šoféra so zákazom činnosti, prezradil ho malý dopravný priestupok


Foto: VIDEO: Hliadka prichytila šoféra so zákazom činnosti, prezradil ho malý dopravný priestupok Foto: ilustračná, unsplash.com

Hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky vykonávala vo štvrtok 21. marca vo večerných dohľad nad cestnou premávkou. Zaznamenali pritom vodiča, ktorý pri odbočovaní z ulice Ružinovská na Čmelíkovu ulicu nedal znamenie o zmene smeru jazdy. Policajti preto vodiča zastavili a podrobili kontrole. 

Hliadka sa po krátkej chvíli dovtípila, že 33-ročný Martin nemal za volantom čo hľadať. Má totiž uložený právoplatný zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na obdobie 36 mesiacov. Ide dokonca už o tretí zákaz, ktorý bol tomuto vodičovi udelený. 



Vodič bol na mieste obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov,“ priblížili policajti v príspevku na sociálnej sieti. V súvislosti s šoférovaním v zákaze bol obvinený z marenia výkonu úradného rozhodnutia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest väzenia až na dva roky. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu