FOTO: Nabúral do auta a za stieračom nechal falošné číslo. Nepoznáte tohto nešikovného vodiča?


FOTO: Nabúral do auta a za stieračom nechal falošné číslo. Nepoznáte tohto nešikovného vodiča?
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/HAKA

V skupine na sociálnej sieti HAKA, ktorá sa venuje pomoci pri hľadaní ukradnutých vozidiel, ale aj riešeniu iných problémov motoristov, bol zverejnený príspevok opisujúci nepríjemnú skúsenosť jedného vodiča. Neznámy páchateľ mu totiž  na Mierovej ulici v Bratislave nabúral auto a zanechal po sebe len papierik s nefunkčným číslom.

Keďže sa na mieste nachádzali svedkovia, vinník pristúpil  hneď po náraze k poškodenému auto a napísal odkaz, ktorý nechal na čelnom skle. Vďaka tomu to na všetkých pôsobilo, akoby na seba nechával kontakt za účelom ďalšieho riešenia poistnej udalosti. 

Majiteľ poškodeného auta však za krátko zistil, že číslo bolo falošné, a vodič tak len predstieral pred okolím, že má v pláne situáciu čestne vyriešiť. „Nanešťastie“ však celý incident neunikol pozornosti duchaprítomného suseda, ktorý páchateľa odfotil aj s jeho autom. Evidenčné číslo vozidla však zo záberov nie je jednoznačne čitateľné. 

Ak spoznávate muža na fotografiách, môžete to oznámiť polícii na telefónnom čísle 158, prípadne informujte priamo skupinu HAKA





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu