Bratislavská polícia hľadá nezvestnú 15-ročnú Jennifer. Naposledy ju videli v značkovom oblečení


Foto: Bratislavská polícia hľadá nezvestnú 15-ročnú Jennifer. Naposledy ju videli v značkovom oblečení Foto: Facebook/Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Senci vyhlásilo v sobotu 9. marca pátranie po 15-ročnej Jennifer Ingrid Indrichovičovej z okresu Bratislava V. Informoval o tom Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Nezvestné dievča je vysoké 160 centimetrov a má štíhlu postavu, približne 45 kilogramov. Jennifer má hnedé oči, čierne vlasy s dĺžkou po ramená a nosí veľké okrúhle náušnice. Naposledy bola videná v čiernej bunde s bielym logom Nike, čiernych legínach so zipsom zospodu a značkovými teniskami bielo-čiernej farby s červeným logom Nike.

V prípade, že nezvestnú Jennifer uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej pohybe či pobyte, oznámte ich na bezplatnom telefónnom čísle 158. Následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu