V Starom Meste muž nadával okoloidúcim, kopal ich, dokonca na nich vytiahol nôž


Foto: V Starom Meste muž nadával okoloidúcim, kopal ich, dokonca na nich vytiahol nôž Foto: freepik.com

Agresívny muž na Poštovej ulici v Starom Meste mal s neprítomným pohľadom kričať na ľudí, nadávať im a aj ich kopať. Na pešej zóne bolo v tom čase veľa ľudí, ktorým útočník okrem nadávok a kopancov uštedril aj pľuvanec. Keď ho niekto upozornil, vytiahol na neho nôž. Z Poštovej ulice zišiel na Námestie SNP, kde vo svojom konaní pokračoval.

Jeden zo svedkov nespanikáril a ihneď zavolal políciu. Agresívneho muža spacifikovala až policajná hliadka, ktorá ho dobehla pri Univerzitnej nemocnici s poliklinikou Milosrdní bratia. Útočník aj po zatknutí kričal vulgárne nadávky. Policajti ho odviezli na výsluch na policajnú stanicu. Kriminalistický technik zaistil aj nôž, ktorý zostal na mieste. Na incident upozornili noviny.sk.

Aktualizované o 13:10 hod.

„Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie a súčasné vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 33-ročnému Tomášovi B. z Bratislavy. Ďalšie okolnosti tohto skutku sú predmetom vyšetrovania,“ doplnil informácie hovorca Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave Michal Szeiff.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu