Bratislavská polícia pátra po známej účastníčke reality šou, exfarmárke Nikole Duriš, ona je však doma


Foto: Bratislavská polícia pátra po známej účastníčke reality šou, exfarmárke Nikole Duriš, ona je však doma Foto: Facebook/Patranie.sk

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava II vo štvrtok 29. februára vyhlásilo pátranie po 33-ročnej Nikole Ďuriš. Ide o účastníčku markizáckej reality šou Farma, ktorá v súčasnosti pracuje ako trénerka.

Hľadaná sa narodila 25. mája 1991 a v súčasnosti býva v okrese Bratislava II. Dôvodom pátrania je podľa polície príkaz na zatknutie. Pod vyhlásenú pátračku na sociálnej sieti reagovalo priamo hľadaná Nikola. Tá ani netušila, že ju polícia hľadá: „Ja som tu, za neprevzatie listu vás dajú do pátrania toto je extrém, je mi zle z tohto štátu.“

Na svojom profile na sociálnej sieti vysvetlila, že aj potom, čo volala polícii, že je doma, jej povedali, že pátranie zrušia, až keď si prevezme list, na základe ktorého bola vyhlásená za nezvestnú.

Nikola sa zviditeľnila v druhej sérii šou Farma, vtedy ešte pod menom Komorová. Ako televízna exfarmárka si v roku 2013 vzala za manžela futbalistu Ďuriša, ktorému  porodila prvého syna Filipa Noe. Po štyroch rokoch a dvoch deťoch dvojica napokon požiadala o rozvod.


Problémami s políciou čelila už aj v minulosti: „Policajná hliadka dňa 8.7.2012 v skorých ranných hodinách na začiatku obce Opatovce v smere od letiska na Veľké Bierovce kontrolovala 21-ročnú vodičku z Bratislavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. VW Golf. Pri kontrole sa podrobila dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom a to 0,63 mg/l,“ napísala vtedy polícia o známej účastníčke markizáckej šou. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu