Polícia vyzýva vodičov, aby počas štvrtkových podujatí v Novom Meste boli opatrní na cestách


Foto: Polícia vyzýva vodičov, aby počas štvrtkových podujatí v Novom Meste boli opatrní na cestách Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vo štvrtok 22. februára sa v Bratislave uskutočnia tri podujatia, ktoré sa budú konať vo večerných hodinách. Prvým z nich je kvalifikačný zápas na Majstrovstiev Európy v basketbale mužov, ktorý sa uskutoční v čase od 18:00 do 21:00 hod. v športovej hale na Junáckej ulici.

Druhé kultúrne podujatie bude od 19:00 do 22:00 hod. taktiež na Junáckej ulici v priestoroch auditória. Tretím je futbalový zápas konferenčnej ligy medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a Sturm Graz z Rakúska, ktorý sa uskutoční od 21:00 do 23:30 hod. na Národnom futbalovom štadióne Tehelné pole. Podľa polície toto posledné podujatie je vyhodnotené ako rizikové.

Počas dnešných akcii môže dôjsť k obmedzeniam v cestnej premávke ako aj pri parkovaní na Junáckej ulici a v blízkosti futbalového štadióna. Na bezpečnosť, plynulosť na cestách a na verejný poriadok bude dohliadať dostatočný počet policajtov z radov dopravnej a poriadkovej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. V prípade, že spozorujú narušenie verejného poriadku, zasiahnu v súlade so zákonom. 

„V súvislosti s týmito podujatiami vyzývame vodičov, aby zvážili parkovanie v mieste konaní podujatí. Ďalej žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny policajtov, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy a vyhli sa uvedeným miestam,“ zdôraznilo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu