Dvaja muži poškodili na Starých Gruntoch 22 dverí, krádež im prekazil alarm


Foto: Dvaja muži poškodili na Starých Gruntoch 22 dverí, krádež im prekazil alarm Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Počas štvrtka 4. januára 2024 sa v pivničných priestoroch v bytovke na Starých Gruntoch rozozvučal alarm. O niekoľko minút neskôr sa v inej časti pivníc ozval ďalší. Spustila ich dvojica mladých mužov, ktorí neoprávnene prenikli do interiéru budovy. Poškodili pritom až dvadsaťdva dverí, ukradnúť však nestihli nič.

Počas ich pohybu po priestoroch na miesto dorazili príslušníci policajného zboru a obaja muži boli obmedzení na osobnej slobode. Následne ich previezli na policajné oddelenie, kde bol spracovaný návrh na vzatie do väzby. V prípade, že sa ich vina preukáže, im hrozí trest tri až desať rokov za mrežami.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV zniesol obvinenie dvom Bratislavčanom, a to 29-ročnému Martinovi T. a 33-ročnému Filipovi N. pre prečin poškodzovania cudzej veci v súbehu so zločinom krádeže,“ dopĺňajú policajti na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu