S takmer dvomi promile behal po malackej križovatke a s nožom v ruke sa vyhrážal okoloidúcim


Foto: S takmer dvomi promile behal po malackej križovatke a s nožom v ruke sa vyhrážal okoloidúcim Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Marek J. behal s nožom v ruke po križovatke ulíc Krátka, Boženy Nemcovej a Hurbanova v Malackách. Dvom ženám vo veku 40 až 50 rokov sa mal vyhrážať, pred ktorými hlasno kričal a oháňal sa s nožom. Následne sa 39-ročný Marek rozbehol po Hurbanovej ulici, kde ho zadržala už privolaná policajná hliadka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách.

Incident sa podľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave stal v nedeľu 7. januára okolo 19:17 hod. Polícia výtržníka obmedzila na osobnej slobode a previezla na policajné oddelenie. Tam musel podstúpiť dychovú skúšku, ktorá ukázala 1,94 promile alkoholu v krvi. 

„Marek J. sa momentálne nachádza v cele policajného zaistenia. Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ Malacky,“ napísalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu