Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý ráno prepadol jednu zo záložní na Saratovskej ulici


Foto: Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý ráno prepadol jednu zo záložní na Saratovskej ulici Foto: ilustračná - pixabay.com

Vo štvrtom Bratislavskom okrese došlo k lúpežnému prepadnutiu. Polícia pátra po páchateľovi, ktorý dnes, 1. marca, v skorých ranných hodinách prepadol jednu zo záložní na Saratovskej ulici.

V čase krátko pred 8:05 vošiel neznámy muž do priestorov záložne, pričom bol ozborojený krátkou guľovou zbraňou. Zamestnankyniam sa zbraňou vyhrážal a požadoval od nich finančnú hotovosť.  Jednu zo žien páchateľ fyzicky napadol a z priestorov záložne odcudzil šperky zo žltého kovu. Presná hodnota ukradnutého materiálu zatiaľ nie je vyčíslená.

Páchateľ bol štíhlej postavy, vysoký cca 180 - 190 cm. Oblečenú mal bundu čiernej farby s kapucňou a mal so sebou čiernu športovú tašku.

„V prípade ak občania disponujú informáciami ktoré by mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku, môžu nám ich oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uvádza Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava