Na D1 za Voderadmi smerom do Bratislavy havaroval mikrobus, diaľnica je uzatvorená


Foto: Na D1 za Voderadmi smerom do Bratislavy havaroval mikrobus, diaľnica je uzatvorená
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Na D1 za Voderadmi smerom do Bratislavy havaroval na 38. kilometri mikrobus. Policajti diaľnicu uzavreli a odkláňajú dopravu na výjazde pri Voderadoch.

Podľa Zelenej vlny na mieste už zasahujú záchranné zložky, zranených odvážal aj záchranársky vrtuľník. Nehodu môžete obísť po ceste I/61. Situáciu naďalej sledujeme a nové informácie budeme postupne aktualizovať. 

Aktualizované o 12:40 hod.

„Podľa doposiaľ zistených informácií vodič mikrobusu zišiel z cesty a prevrátil sa na bok. V dôsledku tejto dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby. Alkohol u vodiča zistený nebol,“ napísalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru na sociálnej sieti.


Polícia zároveň uviedla, že presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Zároveň žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy.

Aktualizované o 13:20 hod.

Diaľnica D1 je v súčasnosti v oboch jazdných smeroch plne prejazdná. Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave už vyšetruje presné príčiny ako aj okolnosti, ktoré spôsobili túto nehodu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu