Muž po masáži ukradol masérke peňaženku a dal sa na útek. Po Bratislave ho naháňal jej známy


Foto: Muž po masáži ukradol masérke peňaženku a dal sa na útek. Po Bratislave ho naháňal jej známy Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Včera 3. januára krátko po 23:00 hod. bola prostredníctvom linky 158 oznámená krádež dámskej peňaženky, ku ktorej malo dôjsť na Bajkalskej ulici v Bratislave. Oznamovateľ pritom prenasledoval údajného páchateľa.

Hliadka policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky sa bezodkladne vydala na miesto, pričom pri prepátravaní okolia spozorovali, ako na Klincovej ulici naháňa jedna osoba druhú. Policajti oboch mužov zastavili, pričom jeden z mužov bol samotný oznamovateľ, ktorý volal na linku 158,“ opisuje polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Policajti na mieste zistili, že jeden z mužov si mal cez internetovú stránku dohodnúť masáž v pivničných priestoroch jedného z obytných domov. Po masáži využil chvíľkovú nepozornosť masérky a ukradol jej peňaženku, v ktorej mala doklady aj hotovosť vo výške 400 eur.

Muž z miesta činu utiekol, žena to však oznámila svojmu známemu vo vedľajšej miestnosti a ten sa za mužom rozbehol. Chytený 38-ročný muž policajtom peniaze odovzdal a tí ho následne eskortovali na policajné oddelenie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu