Adriana Poláková prosí divákov Bez servítky o pomoc pre tehotnú mamu Mišku. Otec jej detí zahynul v zahraničí


Foto: Adriana Poláková prosí divákov Bez servítky o pomoc pre tehotnú mamu Mišku. Otec jej detí zahynul v zahraničí Foto: Facebook/Adriana Poláková

 

Bývalá moderátorka Telerána, kuchárka a podnikateľka Adriana Poláková prosí svojich priaznivcov o pomoc. V relácii Bez servítky sa nedávno zoznámila s mladou mamičkou Miškou, ktorá má dve deti. Ryana a Isabelu. „V brušku čaká tretie dieťa, ktoré si s priateľom doslova vymodlili ale bohužiaľ, synček, ostane bez ocina. V novembri zomrel náhle a nechal ich tu,“ píše Poláková.

Miška chlapčeka plánuje pomenovať po jeho otcovi, ktorý tragicky zomrel v zahraničí. Zlyhalo mu srdce. S Miškou tvorili pár 12 rokov. „Nedozvedel sa, že budeme mať druhého syna, ktorého veľmi chcel,“ povedala Miška v Bez servítky. V máji to budú štyri mesiace, odkedy ich navždy opustil. Rodinu udalosť veľmi zasiahla. Adriana Poláková upozornila na to, že Miška je teraz sama s tromi deťmi a jej situácia je veľmi náročná. 

Keďže je Miška tehotná a musí sa starať o dve ďalšie deti, nemôže si dovoliť pracovať ani na materskej. Hneď ako sa jej narodí syn, do práce sa plánuje vrátiť. V show TV JOJ Bez servítky neudržala slzy. „Všetky jedlá, ktoré vám naservírujem mal on rád,“ povedala pred jedením.


Deti ostali a práve im ostane na krku aj úver a hypotéka, ktorú ich ocino riadne splacal. Miška pracovala do poslednej možnej doby, no babo príde na svet každú chvíľu a tak som pre ňu a deti založila transparentný účet. Aby mala po návrate z pôrodnice čas byť doma s bábätkom a naďalej splácať záväzky,“ píše Polákov

Zdroj: Facebook/Adriana Poláková


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu