FOTO: Muž v Pezinku obieha rôzne prevádzky a pokúša sa ich vykradnúť


FOTO: Muž v Pezinku obieha rôzne prevádzky a pokúša sa ich vykradnúť
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/pezinok

V skupine na sociálnej sieti zameranej na život a problémy obyvateľov Pezinka sa objavil príspevok od majiteľa miestnej prevádzky. Varuje v ňom pred zlodejom, ktorý sa podnik pokúsil vykradnúť. 

Na záberoch datovaných na pondelok 12. marca 2024 krátko pred 20:00 hod. možno vidieť muža vo veku približne 40 rokov. Má krátke čierne, mierne prešedivené vlasy a je štíhlej postavy. Na sebe mal oblečenú čiernu bundu a cez plece mal prehodený tašku. Hovoril česky. 

Podľa autora príspevku sa mal tento muž pokúsiť v nestrážený moment vybrať peniaze z kasy, práve v momente, keď sa pracovníčka obsluhy otočila, aby zmenila hotovosť. Nepodarilo sa mu ju však otvoriť, tak ukradol iba kľúče. 


Poškodení prevádzkovatelia už o incidente informovali políciu. Tá má však len málo možností konať, keďže zlodej zatiaľ dokázateľne nespôsobil väčšiu ujmu. Rozhodli sa preto svoju skúsenosť aspoň zverejniť, aby tak varovali svojich susedov. 

Pod príspevkom sa zanedlho objavilo niekoľko komentárov, ktoré naznačujú, že incident nebol ojedinelý. „Ten bol dnes v CBA, nemal kartu, tak tam nechal tovar, hovoril česky a tvrdil, že sa várti. Možno čakal, že mu tovar dáme,“ písala iná obyvateľka Pezinka. Jej slova potvrdili aj ďalší komentujúci. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu