Rakúšan Patrick U., ktorý padol do Dunaja, bol po týždňoch hľadania nájdený bez známok života


Foto: Rakúšan Patrick U., ktorý padol do Dunaja, bol po týždňoch hľadania nájdený bez známok života Foto: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Rakúska polícia ako aj nezávislé pátracie tímy pátrajú po 41-ročnom Patrickom U. Hľadaný Nemec z Collenbergu je nezvestný od 14. februára, kedy v Dolnom Rakúsku v okrese 22 počas práce na cisterne spadol do Dunaja v oblasti Viedeň-Lobau smerom do Bratislavy. Odvtedy po otcovi troch detí a manželovi niet stopy. 

Patrick je vysoký viac ako 180 centimetrov, má svetlé vlasy a zelené oči. Spoznať ho môžete aj podľa piercingu v obočí, viditeľnej medzery medzi zubami a tetovaní, ktoré má na pravom aj ľavom ramene, ľavej strane horného brucha a na oboch nohách. Naposledy, keď bol videný, mal na sebe oblečený čierny sveter,  pracovné nohavice a bezpečnostné topánky.

Ak ste ho videli alebo mu dokonca pomohli, ozvite sa polícii na linke 158 a následne Záchrannému Systému Slovensko - Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. Viac o pátraní nájdete na priloženom odkaze.


Aktualizované v utorok 5. februára o 9:39 hod.

Záchranný Systém Slovensko aktualizoval na svojom profile informáciu, že Patrick U. z Nemecka sa našiel bez známok života. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu