Bratislavská polícia ukončila pátranie po 16-ročnej Elli M., ktorá sa našla


Foto: Bratislavská polícia ukončila pátranie po 16-ročnej Elli M., ktorá sa našla Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I prosia verejnosť o pomoc pri pátraní po 16-ročnej Elli M. z Bratislavy. Nezvestné dievča malo opustiť byt v pondelok 19. februára o 7:00 hod. a doposiaľ o sebe nepodala žiadne správy. Jej telefón je podľa polície vypnutý.

Elli je vysoká 170 centimetrov štíhlej postavy, zdanlivý vek je približne 16 rokov. Má svetlohnedé až ryšavé vlasy po ramená. Hovorí ukrajinským aj slovenským jazykom. Naposledy, keď bola videná, mala oblečené čiernu koženkovú bundu do pásu s čiernou kožušinou okolo krku, čierne alebo sivé nohavice, čierne tenisky a hnedú tašku s označením LV. Jej čierna peňaženka obsahovala povolenie na pobyt, električenku a 10 eur v hotovosti.

„Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografiách nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo cez  súkromnú správu na našom facebookovom profile,“ napísala Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti


Aktualizované v stredu 21. februára o 10:26 hod.

Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislavy oznámilo na sociálnej sieti koniec pátrania po nezvestnej, nakoľko pominuli dôvody na jej hľadanie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu