FOTO: Mladíci posprejovali vozeň vo Vajnoroch, keď ich zastavila polícia, nervózni všetko priznali


FOTO: Mladíci posprejovali vozeň vo Vajnoroch, keď ich zastavila polícia, nervózni všetko priznali
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislavskí železniční policajti boli na základe telefónneho oznámenia vyslaní na železničnú stanicu Bratislava-Vajnory, kde na koľajisku, kde má verejnosť zákaz vstupu, našli pohybujúce sa osoby. Išlo o troch mladíkov.

Po ich zastavení a oslovení chlapci znervózneli, a pri následnej komunikácii sa hliadke priznali, že posprejovali nákladný vozeň. Jeden z odstavených vozňov bol pomaľovaný nápisom o veľkosti približne 4x1 meter. Spôsobená škoda zatiaľ nebola vyčíslená.

Mladíci policajtom odovzdali aj tašku, v ktorej bolo celkovo 11 farebných sprejov spolu s rukavicami. Všetci traja mladíci vo veku 15, 15 a 18 rokov skončili na policajnom oddelení a po vypočúvaní v prítomnosti ich zákonných zástupcov boli prepustení. 

„Zo strany povereného príslušníka oddelenia železničnej polície je uvedená udalosť evidovaná ako priestupok proti majetku, pričom policajti vykonávajú potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia,“ doplnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu