Vietor v Bratislave napáchal škody: Rozhýbal zaparkované auto, smetné koše aj mobilné toalety


Foto: Vietor v Bratislave napáchal škody: Rozhýbal zaparkované auto, smetné koše aj mobilné toalety Foto: ilustračné/pixabay.com

Bratislavskí policajti zaznamenali v sobotu 27. januára v súvislosti so silným nárazovým vetrom viacero oznámení. Týkali sa predovšetkým vzniknutých škôd, ktoré spôsobili nekontrolovateľne sa pohybujúce objekty. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

„V druhom Bratislavskom okrese na Štefunkovej ulici došlo v dôsledku silného nárazového vetra k pohybu vozidla značky Mazda, ktoré nebolo zaistené ručnou brzdou, pričom vozidlo následne narazilo do stromu,“ uviedla polícia. 

Škody vznikli aj na ďalších vozidlách. Zaparkované auto na Komárnickej ulici poškodil veľkokapacitný smetný kôš na kolieskach. Uvoľnené smetné nádoby poškodili vozidlá v blízkosti Smolenickej ulice a na Vihorlatskej ulici. 

Vietor rozhýbal aj mobilné toalety na Zelinárskej ulici, v dôsledku čoho došlo k poškodeniu zaparkovaných vozidiel. Škody na zaparkovaných autách na Narcisovej ulici spôsobil stavebný materiál zo strechy.    


„V treťom Bratislavskom okrese na Račianskej ulici došlo k uvoľneniu veľkorozmerného billboardu, pri ktorom hrozilo zrútenie pod vplyvom silného vetra na električkovú trať,“ vyhlásila polícia. 

Vietor uvoľnil verejné osvetlenie v blízkosti Romanovej ulice a v blízkosti Račianskeho mýta.  V piatom Bratislavskom okrese na Halovej ulici ohrozoval chodcov uvoľnený stavebný materiál zo strechy potravín.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu