Opitý muž na železničnej stanici v Petržalke nadával SBS-karom, na policajtov sa zahnal nožom


Foto: Opitý muž na železničnej stanici v Petržalke nadával SBS-karom, na policajtov sa zahnal nožom Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V utorok 23. januára došlo vo vestibule železničnej stanice Bratislava Petržalka k incidentu medzi pracovníkmi SBS a agresívnym a opitým mužom. Zasahovať musela hliadka policajtov oddelenia železničnej polície.

Pracovníci SBS muža slušne vyzvali, aby priestory vestibulu opustil, pretože sa bezdôvodne zdržiaval v priestoroch stanice pod vplyvom alkoholu, správal sa vulgárne a nikam necestoval. Muž začal SBS-karom vulgárne nadávať a v prítomnosti policajnej hliadky vytiahol nôž s dĺžkou čepele 12 centimetrov a zahnal sa na nich. Policajti muža zadržali a previezli na policajné oddelenie.

„Poverený policajt vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva 51-ročnéu Jaroslavovi M. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia,“ doplnilo informácie Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu