Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikácií,neznámy páchateľ vyberal peniaze z cudzieho účtu


Foto: Polícia žiada verejnosť o pomoc pri identifikácií,neznámy páchateľ vyberal peniaze z cudzieho účtu Foto: KR PZ Bratislava

Polícia sa opäť obracia na verejnosť v súvislosti s vyšetrovaním majetkovej trestnej činosti. Zatiaľ neznámy páchateľ vykonal viacero neoprávnených výberov a prevodov z účtu poškodenej ženy.

Majetková trestná činnosť prebiehala v čase od konca septembra 2017 až do januára 2018. Páchateľ spôsobil prevodom a výberom z konta jednej zo zahraničných bánk jeho majiteľke škodu vo výške cca 510 eur.

„V tejto súvislosti je na príslušnom útvare Policajného zboru vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty,“ informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácií osoby na fotografii. Akékoľvek informácie o identite muža môžete polícii oznámiť aj na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava