Dopravný podnik Bratislava hľadá revízorov, ponúka im plat do 2-tisíc eur


Foto: Dopravný podnik Bratislava hľadá revízorov, ponúka im plat do 2-tisíc eur Foto: Facebook/Dopravný podnik Bratislava

Dopravný podnik Bratislava hľadá revízorov do svojich autobusov. Ponúka im prácu na plný úväzok, na čase nástupu sa dokážu dohodnúť. Ich výplata sa bude pohybovať od 1089 až do 2-tisíc eur v brutto. Finálna suma podľa zamestnávateľa závisí od šikovnosti zamestnanca.

O pozíciu revízora sa môžu uchádzať záujemcovia s aspoň ukončeným stredoškolským vzdelávaním s maturitou až po osoby s vysokoškolským titulom. Na túto prácu vám stačí ovládať anglický alebo nemecký jazyk na úrovni A2, čo je začiatočník. Dopravný podnik ponúka prácu až siedmim revízorom.

Ich úlohou bude kontrolovať dodržiavanie pravidiel prepravného poriadku, podmienok a taríf. V prípade poručenia cestovného poriadku môžu cestujúcemu udeliť pokutu a poučiť ho o nutnosti dodržiavať platné pravidlá v MHD. Práca bude v doobedných a poobedných zmenách.

Budúci revízori by mali mať príjemné vystupovanie a vedieť komunikovať aj v náročných až konfliktných situáciách, kedy je potrebné ovládať emócie a dokázať kriticky myslieť. Vyžaduje sa tiež mať prirodzenú autoritu a rešpekt či odolávať stresu. Dopravný podnik zároveň chce človeka, ktorý má zvláda časovú organizáciu práce a vie pracovať v teréne, a to priamo v dopravných prostriedkoch. Ponuku práce nájdete na pracovnom portáli Profesia.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu