Mestskú hromadnú dopravu v Bratislave čakajú menšie zmeny. Ovplyvnia vaše cestovanie?


Foto: Mestskú hromadnú dopravu v Bratislave čakajú menšie zmeny. Ovplyvnia vaše cestovanie? Foto: imhd.sk

Začiatok nového pracovného týždňa poznačia obmedzenia a zmeny, ktoré sa týkajú mestskej hromadnej dopravy v Bratislave. Od pondelka 6. mája od 7:00 hod. bude zmenená trasa linky 151 v smere jazdy z Lopeníckej na Trnavské mýto, kvôli pokračujúcej oprave Račianskej ulice. 

Medzi zastávkami Sliačska a Tehelná budú spoje premávať priamo po Račianskej, Jarošovej a Kukučínovej ulici s obsluhou zastávky Pionierska. Pri jazde po tejto trase však nebudú obsluhovať zastávky Slovany a Kukučínova, a to do utorka 7. mája do 7:00 hod.

Portál imhd.sk zároveň informuje o presune zástavky Mladá garda v smere do centra mesta, kvôli rekonštrukcii cesty. Z tohto dôvodu vznikne náhradné nástupište C, ktoré môžete využívať od pondelka 6. mája od 9:00 hod. až do konca mesiaca.

Náhradná zástavka sa bude nachádzať asi 130 metrov pred jeho stálou polohou. Nájdete ju pred prvým svetelným riadeným prechodom pre chodcov pri električkovej zastávke. Posun zastávky sa dotkne liniek 75, N55, 506, 520, 540, 550, 565 a 599.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu