Bývalý policajný prezident Jaroslav Spišiak mal nehodu. Na mieste sa podrobil dychovej skúške


Foto: Bývalý policajný prezident Jaroslav Spišiak mal nehodu. Na mieste sa podrobil dychovej skúške Foto: Facebook/Jaroslav Spišiak - Progresívne Slovensko

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu. Podľa informácií portálu aktuality.sk k nej došlo v sobotu počas toho, ako sa vracal z návštevy.

„Oslepilo ma slnko, a keď som sklopil clonu nad hlavou, vysypali sa z nej rôzne papieriky, ktoré si tam zvyknem ukladať. Rozhodený a oslepený som včas nezareagoval na zákrutu a narazil som do plota,“ opísal priebeh nehody Spišiak.

Podľa jeho slov po zrážke ostal na mieste a privolal policajtov. Po príchode polície sa podrobil dychovej skúške, ktorá ukázala výsledok nula promile.

„Tak by to mal riešiť každý vodič či vodička, ktorým sa stane takáto nepríjemná udalosť,“ dodal Spišiak, pričom pravdepodobne narážal na januárový incident predsedu strany SNS Andreja Danka.

Danko v danej situácii konal opačne, pričom z miesta nehody po niekoľkých sekundách ušiel. Dychovej skúške sa podrobil až po 15-tich hodinách. Následne z celej situácie vyviazol s dvojročným zákazom šoférovať a pokutou v sume 900 eur.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu