Danko upratuje Dúbravku. Vystriedal metlu aj lopatku. Za volant si nesadne dva roky


Foto: Danko upratuje Dúbravku. Vystriedal metlu aj lopatku. Za volant si nesadne dva roky Foto: TV Markíza

Andrej Danko nakoniec splnil svoj sľub a upratoval bratislavskú Dúbravku. Na verejné čistenie priestorov tejto mestskej časti sa podujal po tom, ako práve v Dúbravke v januári nabúral do semaforu a z miesta nehody odišiel.

„V priebehu pár minút vystriedal metlu, lopatku na okraje chodníkov aj odpadkové vrece,“ uviedla TV Markíza. Pre televíziu tiež povedal, že kvôli nehode na 2 roky prišiel o vodičský preukaz a zaplatil pokutu 900 eur.

„Verím, že skočiť do Dunaja nemusím a dnes som prišiel upratovať v deň, keď zamestnanci mestskej časti pravidelne upratujú. Poprosil som pána starostu, či sa môžem pridať trošku čistiť Dúbravku, keďže tu už dva roky aj bývam,“ povedal Danko podľa portálu Aktuality.

Okolnosti nehody podpredsedu parlamentu stále nie sú známe. Polícia pôvodne skutok vyšetrovala ako trestný čin, neskôr došlo k zmene na priestupok. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok prisľúbil zverejniť kamerový záznam z nehody, doteraz sa tak však nestalo. Termín upratovania Andrej Danko niekoľkokrát zmenil, nakoniec sa rozhodol pre dnešný kvôli Dňu Zeme, ktorý bol tento týždeň.









 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu