Pri objasňovaní nehôd žiada polícia verejnosť o pomoc, každá informácia o priebehu udalostí pomôže


Foto: Pri objasňovaní nehôd žiada polícia verejnosť o pomoc, každá informácia o priebehu udalostí pomôže Foto: ilustračná

Odbor Dopravných nehôd KR PZ Bratislava sa obracia na verejnosť so žiadosťou o informácie v prípade dvoch dopravných nehôd. Polícia cih stále vyšetruje a žiada svedkov, ktorí disponujú informáciami o ich priebehu, alebo príčine, aby pomohli s objasňovaním udalostí.

Prvá nehoda sa odohrala 30. novembra okolo 19:00 na Olejkárskej ulici v smere od nákupného centra, kde 22-ročný vodič Citroenu Elysée zrazil 12-ročnú chodkyňu na priechode pre chodcov. Tá našťastie utrpela len ľahké zranenia. 

Druhá neobjasnená nehoda sa odohrala 15. decembra krátko po 16:00 na Uzbeckej ulici. Zatiaľ neznámy chodec v tmavom oblečení vbehol do dráhy prichádzajúcemu trolejbusu č. 202. Aby sa vodič vyhol zrážke, prudko zabrzdil. Následkom toho spadli dve osoby v MHD, ktoré utrpeli ľahké zranenia. 

„Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku priebeh a okolnosti tejto udalosti, alebo disponujú informáciami ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame aby sa osobne prihlásili telefonicky na číslach 09610 / 39 550, 09610 / 32 550 , na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ,“ vyzýva s prosbou o pomoc Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava