FOTO: Bratislavská vianočná električka prešla svoju poslednú trasu. Odviezla deti zo Špeciálnej spojenej školy


FOTO: Bratislavská vianočná električka prešla svoju poslednú trasu. Odviezla deti zo Špeciálnej spojenej školy Foto: Facebook/Bratislava - hlavné mesto SR

Bratislavská vianočná električka v stredu 10. januára ukončila svoju prevádzku počas vianočnej sezóny 2023. Jej poslednými pasažiermi boli škôlkari a žiaci zo Špeciálnej spojenej školy Dolinského v Bratislave, ktorých dokopy prišlo 116. 

„Vieme, že niektorí žiaci nemôžu pre svoje sociálne zručnosti využiť naše špeciálne linky alebo prísť na naše podujatia, ktoré organizujeme počas roka. Preto sme sa rozhodli aj takýmto spôsobom deťom spríjemniť deň a priblížiť im práve atmosféru našej vianočnej električky,“ napísalo mesto Bratislava v príspevku na sociálnej sieti. 

Deti sa previezli električkou po meste, spolu so svojimi pedagógmi si tak mohli užiť jazdu v pohodlí a nerušene. Následne bola táto atrakcia ukončená a pokračovať bude počas najbližších Vianoc. Mesto sa v príspevku tiež poďakovalo všetkým kolegom, ktorí sa podieľali na jej príprave a výprave počas celého mesiaca.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu