Dobro v ľuďoch stále nevymrelo. Obyvateľov Piešťan zaskočilo krásne gesto Bratislavčanky na Kúpeľnom moste


Foto: Dobro v ľuďoch stále nevymrelo. Obyvateľov Piešťan zaskočilo krásne gesto Bratislavčanky na Kúpeľnom moste Foto: Kúpele Piešťany, Facebook/ Mesto Piešťany - To Najlepšie z Piešťan

Návštevníkom kúpeľov v Piešťanoch sa pri prechádzke cez Kúpeľný most naskytol nečakaný pohľad. Sivé, ničím nevýrazné kachličky rozžiaril veľavravný odkaz so zväzkom kvetov, ktorými sa mladá Bratislavčanka chcela poďakovať neznámemu dobrodincovi. „Išla som cez Kúpeľný most a dobre pozerám? V kútiku som videla toto, čo ma veľmi zarazilo, ešte sa nájdu dobrí ľudia. Ďakujem za nich,“ napísal k fotografii autorka príspevku.

Mestská polícia mala problém údajne ignorovať, pomôcť mala rekreantka

Podľa jednej z komentujúcich sa takýmto, dnes už netradičným, spôsobom chcela poďakovať pani z Bratislavy, ktorá si v Piešťanoch užívala svoj pobyt. „Minulý týždeň stratila peňaženku na tomto mieste. Išla si ju vyzdvihnúť k štátnym policajtom, kde mali zápisnicu o tom ,že najskôr pani (ktorá peňaženku našla, pozn. red.) odovzdávala peňaženku mestskej polícii, ale tí s tým nechceli s tým nič spoločné,“ rozpísala sa v komentároch Andrea. 


Dodala, že nálezkyňa musela pokračovať v hľadaní štátnej polície. „Bola to pani, čo bola na pobyte v kúpeľoch,“ dodala Andrea. „Teraz tu možno rozprúdim debatu o ochote mestskej polície, ale je to na uváženie ,že prečo tak nekonali a neprevzali tú peňaženku,“ uzavrela. S touto otázkou sme sa obrátili aj na samotnú mestskú políciu v Piešťanoch.

Malé, no predsa krásne gesto ocenili mnohí ľudia v komentároch. „Treba robiť dobré skutky, lebo nikdy nevieme, ak by sa náhodou niečo také prihodilo nám, ten dobrý skutok sa nám vráti s úsmevom späť,“ napísala Daniela. „Milé! Vždy sa nájdu aj dobrí ľudia! Verím a ďakujem aj ja, obidvom,“ dodala ďalšia komentujúca.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu