V Petržalke končí ďalšia z legendárnych predajní. Vo výpredaji nakúpite hračky, modely, ale aj LP platne


Foto: V Petržalke končí ďalšia z legendárnych predajní. Vo výpredaji nakúpite hračky, modely, ale aj LP platne Foto: FB Konduktor Petržalka

Len pred pár dňami sme informovali, že v Petržalke skončila legendárna predajňa „1000 drobností,“ kde miestni nakupovali viac ako 30 rokov. Aktuálne sa objavila správa o zatvorení ďalšej obchodnej prevádzky.

Podľa oznámenia na sociálnej sieti sa definitívne zatvoria brány predajne „Papier - Hračky - Drogéria U Milky“ na Rovniankovej ulici. Dnes je posledný deň, kedy môžete predajňu navštíviť a „kúpiť si niečo z vypredávaného tovaru. Nájdete tu všelijaké retrokúsky, hračky, odznaky, autíčka, elektrické vláčiky, modely, dvd, platne, alebo aj horský bicykel či sklenené guličky.“ S majiteľom obchodu sa však dá dohodnúť aj na návšteve po zatvorení obchodu.

To, že v Petržalke v ostatnom období skončilo viacero tradičných prevádzok, si všimli aj diskutujúci pod oznámením. „Zaujímavé, že zrazu “padol” Meteor, potom 1000 drobností a teraz toto. Veď prevádzkovateľka Meteoru sa vyjadrila, že mestská časť jej zvýšila drasticky nájom, a to už neutiahnu,“ napísal Karol. „Treba zagratulovať bytovému podniku, končí jedna prevádzka za druhou,“ pridal sa Peter.

Naopak ďalší diskutujúci namietajú, že za zrušním prevádzky môžu byť aj iné dôvody. „Nemá to nič s bytovým podnikom, ani s MČ. Obchod je súkromné vlastníctvo. Skôr zvýšenie cien energií a iné (osobné) dôvody,“ napísal autor oznámenia o konci prevádzky, ktorý na sociálnej sieti vystupuje ako Konduktor Petržalka.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu