Separ využíval falošnú výnimku na parkovanie. Jeho manažér tvrdí, že boli uvedení do omylu


Foto: Separ využíval falošnú výnimku na parkovanie. Jeho manažér tvrdí, že boli uvedení do omylu Foto: Facebook/Separ

Raper Separ, vlastným menom Michael Kmeť využíval v centre Bratislavy falošnú výnimku na parkovanie. Jeho BMW parkovalo pred hotelom Carlton na mestskej dlažbe, kde nie je žiadne parkovacie miesto. 

Za čelným sklom mal raper výnimku, ktorá mu umožňuje ignorovať dopravné značky ako zákaz vjazdu, zákaz zastavenia či zákaz státia. Bol to však podvod. S informáciou prišiel Plus 7 Dní, ktorému sa podarilo zistiť, že nejde o jediné auto, ktoré využíva falošnú výnimku. Ružový Mercedes Separovej priateľky Cynthie Tóthovej parkuje pred starou budovou SND s rovnakým papierom.

Výnimku údajne vydalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave a polícia aktuálne výnimku preveruje. Raperov manažér tvrdí, že boli uvedení do omylu. Separ a jeho priateľka boli v tomto prípade uvedení do omylu a stali sa súčasťou podvodu. Sám Separ išiel nahlásiť tento prípad na políciu, aby tento podvod začali riešiť. Ale ako píšem, aktuálne je to predmetom vyšetrovania, takže nemôžeme podávať žiadne ďalšie informácie,“ povedal manažér Marcel Osztas pre Plus 7 Dní.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu