Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí dnes v noci so zbraňami prepadli herňu na ulici Svornosti


Foto: Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí dnes v noci so zbraňami prepadli herňu na ulici Svornosti Foto: KR PZ Bratislava

Dnes v noci prepadli dvaja muži herňu na ulici Svornosti. Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II po páchateľoch lúpežného prepadnutia pátrajú.

Krátko pred polnocou, okolo 23:30, vošli do herne dvaja muži ozbrojení krátkymi guľovými zbraňami. Od zamestnanca herne požadovali vydanie finančnej hotovosti pod hrozbou použitia zbraní. Z obavy o svoj život im dal muž finančnú hotovosť vo výške cca 6 000 eur. Pri prepadnutí sa našťastie nikto nezranil.

Mužom v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. 

„Vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II bolo v súvislosti s týmto prípadom začaté trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva,“ informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava.


Polícia v súvislosti s udalosťou pátra po dvoch mužoch.

Jeden z nich je vo veku zhruba 25-30 rokov. Má strednú postavu, výšku cca 175-180 cm. Na hlave mal tmavú kuklu a okuliare. Oblečenú mal teplákovú mikinu tmavej farby, tmavé teplákové nohavice a tenisky. Na chrbte mal ruksak bledej farby.

Druhý muž je vo veku zhruba 18-25 rokov. Má štíhlu postavu, výšku cca 170-175 cm. Na sebe mal bledé teplákové nohavice a tmavú mikinu s kapucňou, ktorú mal stiahnutú tak, aby mu nebolo vidieť do tváre.

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by mohli polícii pomôcť pri vyšetrovaní a pátraní po lúpežníkoch, ohlásiť ich môžete na bezplatnom čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom útvare. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava