VIDEO: Kriminálka zasahovala v rodinnom dome v Bratislave. Zadržala dlhoročných dílerov drog


Foto: VIDEO: Kriminálka zasahovala v rodinnom dome v Bratislave. Zadržala dlhoročných dílerov drog Foto: snímka z videa - Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Kriminálna polícia Okresného riaditeľstva v Bratislave IV ukončila dlhoročný drogový biznis. V pondelok 11. marca kriminálka spolu s policajtmi pohotovostného policajného útvaru zadržali v jednom z rodinných domov dve podozrivé osoby.

Išlo o Bratislavčanov, 41-ročnú Luciu O. a 47-ročného Michala Z. Podľa doposiaľ zistených informácií obaja mali minimálne od leta 2017 zadovažovať a aj distribuovať koncovým užívateľom omamné a psychotropné látky, najmä metamfetamín. 

Drogy predávali predovšetkým v rodinnom dome na Devínskej ceste a ďalších miestach v rámci Bratislavy. Okrem predaja metamfetamínu 41-ročná Lucia O. zadovažovala pre svojich zákazníkov aj rastliny rodu Cannabis a hašiš. V rámci domovej prehliadky bol zaistený metamfetamín, ktorý bol zaslaný na expertízu Kriminalistickému a expertíznemu ústavu v Bratislave.

️„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV vzniesol 41-ročnej Lucii O. a 47-ročnému Michalovi Z. obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ informovala Polícia SR na sociálnej sieti.


Zadržané osoby sú aktuálne umiestnené v cele policajného zaistenia, kde čakajú na súdne pojednávanie, na ktorom sa rozhodne o ich umiestnení do väzby.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu