Maloletého chlapca napadol v Podunajských Biskupiciach 35-ročný muž, udrel aj policajta


Foto: Maloletého chlapca napadol v Podunajských Biskupiciach 35-ročný muž, udrel aj policajta Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Koncom minulého týždňa zasahovali policajti z druhého bratislavského okresu pri napadnutí maloletého chlapca 35-ročným mužom pri jednom z obytných domov na Bieloruskej ulici v Podunajských Biskupiciach. 

Policajná hliadka po príchode na miesto zistila, že potom, ako mladík vyšiel z vchodu obytného domu, pristúpil k nemu 35-ročný muž a niekoľkokrát ho udrel päsťou do tváre.  Policajti privolalo aj otca maloletého, na ktorého sa agresívny muž tiež zahnal päsťou.

Policajti na mieste využili svoje zákonné oprávnenie a mužovi chceli nasadiť služobné putá. Ten však  v rozdávaní pästí pokračoval a udrel do tváre aj jedného z policajtov. Policajný príslušník utrpel zranenie, ktoré si vyžadovalo ošetrenie v nemocnici. 

„Agresívny Bratislavčan bol obmedzený na osobnej slobode za využitia donucovacích prostriedkov. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II obvinenie z trestného činu výtržníctva a útoku na verejného činiteľa,“ doplnil informácie hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff s tým, že muž je v súčasnosti už v zariadení na výkon väzby.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu