Na základnej škole v Dúbravke nahlásil anonym bombu, museli evakuovať celú školu


Foto: Na základnej škole v Dúbravke nahlásil anonym bombu, museli evakuovať celú školu Foto: pexels.com

V piatok 19. januára na Základnej škole Sokolíkova v Dúbravke nahlásil anonym bombu. Všetci žiaci spolu so zamestnancami okamžite opustili budovu a presunuli sa do materských škôl alebo do domu kultúry. Deti tam dostali teplý čaj, stravu a mohli sa upokojiť. Kontrola budovy bola podľa vedenia Dúbravky nakoniec ukončená s negatívnym výsledkom.

„️Touto cestou chceme v mene našej mestskej časti poďakovať predovšetkým materským školám Galbavého a Švantnerova, ako aj Domu kultúry Dúbravka za zabezpečenie okamžitej pomoci žiakom aj zamestnancom školy. Veríme, že od podobných situácii budeme na veľmi dlhý čas ušetrení,“ napísala samospráva na sociálnej sieti

Aktualizované o 16:13 hod.

„Krátko po 11:00 hod. sme prostredníctvom operačného odboru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prijali oznámenie formou e-mailu, ktorý informoval o uložení výbušného nástražného systému v základnej škole na Sokolíkovej ulici v Bratislave. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy,“ doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Jana Šimunková. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu